Erkeğe Yapılan Oral Seks Teknikleri

Bir erkeği cinsel açıdan memnun etmenin onun çok zevk alacağı yöntemlerinden biri ona oral seks yapmaktır. İster önsevişme, ister sevişme sonrası ister asıl sevişme olarak yapılsın onun nelerden hoşlandığını öğrenebilmeniz için iletişim çok önemlidir. Erkeğinize oral seks yaparken bunu onu memnun etmek için yaptığınızı aklınızdan çıkartmayın. İstemediğiniz veya mecburiyetten yaptığınız belli oluyorsa bu onu sizden soğutacaktır. Aksine eğer siz de istekli olursanız onu o kadar hızlı boşaltacağınızdan ve sıranın size geleceğinden emin olabilirsiniz. Eğer gerçekten oral seks yapmak istemiyorsanız ona bunu nedenleriyle anlatın ve zorla yaptırmasına izin vermeyin. Seks iki kişinin de zevk aldığı bir eylemdir.

Pozisyonlar
Oral seks için ikinizin de rahat edeceğiniz herhangi bir pozisyon uygundur (oturarak, ayakta, yatarak). Erkeğinizin penisini ağzınızın içine oldukça derin şekilde almak için ise (deep throating) penisle boğazınızın açısını düşünerek bir şekil almalısınız.

Temeller
Erkeğe yapılan oral seksde penisin baş kısmının, penis ve erbezlerinin öpülmesine “penilingus” denir. Dudaklar ve ağız yumuşak ve duyarlı bir biçimde erkek cinsel organlarını uyarmak üzere öpüp yalamak için kullanılır. Bu işleme dudak ve dişlerin hafif ısırmaları da katılabilir, baş kısmının etrafında ve penis boyunca gidip gelebilirler. Penisin, dölyolu birleşmesine benzer şekilde kadının ağzına girip çıktığı yönteme “irrumatio” denmektedir. Meninin ağıza akıtılması ve yutulması zararsızdır (elbette sağlıklı erkekler için). Meni yutulmasının tehlikeli olabileceği bir durum, gebeliğin yedinci ayından sonra söz konusu olabilir. Erken doğuma yol açma olasğlığı vardır.

Oral sekse genellikle erkeğinizin penisini okşayarak başlanır. Başlangıcı penisin kök kısımlarını, kasıklarını, sonra testislerini öperek yapabilirsiniz. Sonra yavaş yavaş penisin gövdesinden baş kısmına doğru çıkabilirsiniz. Oraya vardığınızda penisin baş kısmını dilinizle gıdıklar gibi yalayabilir oradan penisin en hassas yerlerinden biri olan ön-uç tarafına inebilirsiniz. Bu anda erkek iyice sertleşmiş ve dilinizin hareketlerine karşı çok duyarlı olacaktır. Okşama ve yukardan aşağıya veya aşağıdan yukarıya sıvzalamayla devam edebilirsiniz ancak bunu çok uzatmamalısınız. Okşama teknikleri için eşi elle tatmin bölümüne bakabilirsiniz. Penisi ağzınızda ileri geri hareket ettirerek, değişik açılarda emerek ve yalayarak erkeğinizi boşaltabilirsiniz.

Kadınların erkeğine oral seks yaparken en sık yaptıkları hata penisi uyarmak için sürekli ağızlarını kullanmayı düşünmeleridir. Erkek boşalana veya boyunları, çeneleri ağrıyana kadar ağızlarıyla aynı harekete devam ederler. Oysa iyi bir oral seksde hareketler çok tekralı olmamalıdır. Penisi elle okşama ve sıvazlama, testislerin ve kalçaların (istenirse anal bölgenin) avuçlanması ve okşanması, yalanması da işin içine katılırsa hem tekdüzelikten kurtulunur hem de siz pozisyon değiştirerek kaslarınızı rahatlatabilirsiniz. Hangi sırada nasıl yapacağınız eşinizin nelerden hoşlandığına bağlıdır. Erkekler birkaç dakikada boşaldıkları zaman da oral seksden çok zevk alırlar; ama en çok hatırladıkları uzun sürenleridir. Erkeğin boşalmaya yakın olduğunu testislerinden anlayabilirsiniz. Testis torbası boşalmadan hemen önce sıkılaşır ve testisleri daha sıcak olan gövdeye doğru çeker.

Boşalma
Birçok erkek partnerinin menisini yutmasını çok erotik bulur. Ama eğer hoşunuza gitmiyorsa yapmayın. Bir seçenek de meniyi ağzınıza boşaltmak ama yutmayıp tükürmektir. Birçok kadın erkek boşaldıktan hemen sonra oral seksi bırakır. Aslında bırakmayıp ağzınızla veya elinizle okşayarak birkaç dakika daha devam etmelisiniz. Boşalmadan sonra penis bir süre çok fazla hassastr. Onun için erkeğinize biraz daha zevk verebilirsiniz. Ancak dikkat edin bazı erkekler bu seks sonrası oyunda çok şiddetli uyarıldıklarından rahatsız olabilirler.

Erkeğin menisinin tuzlu, ekşi, acı olan tadı bazı kadınlar için çok itici olabilir. Aynen terimiz, idrarımız, tükürüğümüz gibi meninin tadı da yediklerimizle çok ilgilidir. İçtiğimiz ilaçlar veya yaptığımız diyetler de etkilidir. Meninin tadını değiştirmek için kesin bir reçete olmasa da temiz bir yaşam (alkol, sigara kullanmamak, doğal beslenmek) mutlaka katkıda bulunacaktır. Bol su içmeyi de ihmal etmeyin. Şekerli veya ekşi meyvalar (ananas, çilek, limonata, portakal, elma, muz, üzüm, kavun, şeftali) veya meyva suları menin tadını daha iyileştirebilirken brüksel lahanası, brokoli, kabak, kara lahana, kuşkonmaz, vb. sebzeler ve açırı baharatlı, soğanlı, sarmısaklı yiyecekler de daha kötüleştirebilir. Maydanoz ve kereviz sapı da iyileştiric etkiye sahiptir.

Uyarılar ve Öneriler Pek az erkek pensinde dişlerinizi hissetmekten hoşlanır. Dişler (ısırmak) deriyi yırtabilir, delebilir ve rahatsızlık verebilir. Bunu önlemek istiyorsanız penisi ağzınıza almadan dudaklarınızla dişlerinizi örtmeyi deneyin.

Güvenli seks için oral seks yaparken de prezervatif kullanmanız önerilmektedir. Prezervatifin kokusu itici geliyorsa kokulu olanları deneyebilirsiniz. Piyasadaki prezervatiflerin çoğu kayganlaştırıcı kremlidir. Kremlerin tadı ise genellikle çok kötüdür. En iyisi tatı/kokulu (yenebilir) bir kayganlaştırıcı alıp kayganlaştırıcı içermeyen bir lateks prezervatif üzerine bunu sürnmektir. Prezervatifin lastik kokusundan tamamen kurtulmak için önerilebilecek bir yöntem ise kullanmadan önce prezervatifi yuvarlayıp açmak ve hafif sabunlu suyla yıkayıp duruladıktan sonra kurutmaktır. Yıkanmış prezervatifi tekrar yukarı doğru yuvarlayarak daha sonra oral seks için kullanabilirsiniz.

İleri Teknikler
Temel teknikleri uyguladıktan ve deneyim kazandıktan sonra da yapılabilecek daha pek çok şey vardır. Bunlardan biri de kayganlaştırıcı krem kullanmaktır. Penisin gövdesine krem sürerek penisi tahriş etmeden daha hızlı hareketlerle okşayabilir, sıvazlayabilirsiniz. Piyasada üflendiğinde veya sürtünmeyle sıcaklık veren, su bazlı, kokulu pek çok kayganlaştırıcı vardır. Oral seksi çok farklı bir erotizm boyutuna sokmak için penise ve çevresine krema, çikolata, meyva (suları) gibi yenebilen bazı şeyler de sürebilirsiniz. Daha zor bir teknik kadının penisi boğazının derinlerine kadar ağzının içine alması olan “deep throating” tekniğidir. Bu erkek için genellikle çok tahrik edici bir görüntüdür ve çok çabuk boşalabilir. Bunu yapabilmek için kadının öğürme hissini kontrol etmesi gerekir. Ayrıca bu sırada erkek de ileri geri hereket etmeden sabit kalmalıdır.




    Yorum bırakın